30 vuoden kokemuksella

Puhelinsoitot 7-17

050 546 0894

Peltikatto Rovaniemellä ja koko Lapin alueella

RovaPelti asentaa peltikatot Rovaniemellä ja koko Lapin alueella 30 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla.

Olipa tarpeen sitten vanhan peltikaton korjaus tai uusiminen, peltikate on aina hyvä ja kestävä vaihtoehto. Sillä pelti on materiaalina vahvaa, mutta silti helposti taipuvaa ja leikattavaa, jolloin se on mahdollista asentaa vaivatta erilaisilla kattoprofiileilla varustettuihin taloihin. Siksi peltikatto on käytetyin kattotyyppi maassamme johtuen juuri sen asennushelppoudesta, suhteellisen edullisesta hankintahinnasta sekä juuri kestävyydestä. Peltikatto myös kestää vuosikymmenien ajan, jolloin kyseessä on varsin hyvä sijoitus kotiisi.  

Peltikaton asennus

Peltikaton asennus käy kokeneilta ammattilaisilta nopeasti, sillä kuten mainittua, pelti materiaalina on helposti asennettavaa sen taivutettavuudesta ja helposta leikattavuudesta johtuen. Kattopeltien asennus on silti viisainta jättää nimenomaan alan ammattilaisten tehtäväksi, sillä näin lopputuloksesta tulee varmasti hyvä ja kestävä. Saat samalla myös takuun sekä materiaaleille että tehdylle työlle. Rovaniemellä ja koko Lapin alueella peltikaton asennus on helpointa tilata RovaPellistä. Palvelen sinua nopeasti, luotettavasti ja joustavasti. 

Laadukas kattopelti

Kun me vastaan katon remontoimisesta, uusimisesta tai asentamisesta, käytössäni ovat vain parhaat materiaalit. Käyttämämme kattopelti on ensiluokkaista ja sisältää pitkän takuun. Valikoimistamme saat kattopellit myös eri värivaihtoehdoilla, joten kauttamme saat taatusti juuri omaan kotiisi parhaiten istuvan katon.

Ota yhteyttä ja kysy rohkeasti lisää!