30 vuoden kokemuksella

Puhelinsoitot 7-17

050 546 0894

Konesaumakatto Rovaniemellä ja koko Lapin alueella

RovaPelti tekee konesaumakatot koko Lapin alueella.

Perinteinen vedenpitävä konesaumakatto vaatii tekijältään lujaa ammattitaitoa ja kattoalan tietämystä. Rovaniemellä ja Lapin alueella konesaumattu peltikatto on kuitenkin helppoa tilata RovaPellistä.

Konesaumakatto soveltuu mainiosti myös loiville katoille sekä vanhoille katoille, joiden profiili on notkahtanut tai vinossa. Kattoa ei tarvitse konesaumakattoa varten suoristaa erikseen, jolloin rakennuksen ominainen ilme säilyy. Konesaumakaton materiaalina voi olla pellin ohella myös esimerkiksi kupari tai alumiini.

Oli tarpeena sitten korjauttaa, uusia tai asennuttaa kokonaan uusi katto, voit aina kääntyä RovaPellin puoleen turvallisin mielin.

Savupiipun pellitys

Savupiipun pellitys kannattaa, sillä pellit suojaavat savupiipun ulkopintaa vaihtelevien sääolosuhteiden sekä ajan aiheuttamilta rappeumilta. Käytännössä savupiipun pellitys siis pidentää piipun käyttöikää huomattavasti verrattuna siihen, jos piipun jättää pellittämättä. Kannattaa kuitenkin huomioida, että piipun pellitys kannattaa aina tehdä vain hyväkuntoiselle piipulle, sillä mikäli piippu on lähtötilanteisesti huonossa kunnossa, on mahdollista, että piippu sortuu kesken pellityksen.

Mikäli savupiippu on huonokuntoinen, kannattaa se purkaa turvallisesti ja korvata nopeasti asennettavalla valmispiipulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää konesaumakatoista tai pyydä tarjous!